Mummy Tips Slider

Ιδέες για να πίνετε εσείς και το παιδί σας περισσότερο νερό!

November 15, 2018

Πόσες φορές σας έτυχε να μην θέλετε εσείς ή το παιδάκι σας να πιείτε νερό; Αν και μόνο η ιδέα του να πιείτε νερό σας αφήνει παγερά αδιάφορους, δοκιμάστε να ξεδιψάσετε με ένα αρωματικό νερό με φρούτα, που σίγουρα προσθέτουν άρωμα και γεύση.

Χωρίς αμφιβολία, το πιο υγιεινό ρόφημα που μπορείτε να πίνετε κάθε μέρα είναι το νερό. Η καθημερινή κατανάλωση νερού είναι ζωτικής σημασίας για να παραμένετε ενυδατωμένοι και θα σας προσφέρει μια μεγάλη ποσότητα υγιεινών ωφελειών. Ωστόσο, μερικές φορές καταντά κουραστικό να πίνουμε μόνο νερό και θέλουμε να απολαύσουμε κάτι πιο αρωματικό. Προκειμένου να αποφύγετε την κατανάλωση ροφημάτων που περιέχουν ζάχαρη ή καφεΐνη, μια καλή επιλογή είναι να φτιάξετε βιταμινούχα νερά. Εξίσου σημαντικό είναι και για τα παιδάκια αφού μπορούμε να αντικαταστήσουμε τα αναψυκτικά και τους χυμούς που ενδεχομένος να περιέχουν πολλή ζάχαρη με βιταμινούχο νερό.

Τι είναι όμως τα βιταμινούχα νερά;

Τα βιταμινούχα νερά είναι σπιτικά ροφήματα που περιέχουν αναρίθμητες βιταμίνες, τέλεια γεύση και μπορείτε να τα απολαμβάνετε καθημερινά. Αποτελούν ιδανική επιλογή όταν θέλετε να κάνετε πιο γευστικό το νερό που πίνετε ενώ παράλληλα επωφελείστε από τις ιδιότητες που διαθέτει και προσφέρετε στο σώμα σας επιπλέον οφέλη.

Αυτά τα γευστικά ροφήματα μπορείτε να τα φτιάξετε πολύ εύκολα, χωρίς τη χρήση χρωστικών ή αρωματικών ουσιών και θα σας προσφέρουν τα οφέλη των φρούτων.

Tip : Σιγουρευτείτε ότι το παιδάκι σας δεν έχει αλλεργία σε κάποιο φρούτο ή βότανο πριν να του προσφέρετε το αρωματικό νερό!

Μπορείτε να βρείτε συνταγές πιο κάτω:

https://www.ecohome-store.com/lifestyle/water-bottles/product/455-cortland-infuser

Για επαναχρησιμοποιούμενα μπουκαλάκια για infused water:

https://www.ecohome-store.com/lifestyle/water-bottles

Μπορει επισης να σας αρεσει